Friluftsliv

En sak som jag och min man bara älskar är att vara ute i naturen. Ett stort intresse som min man har är fiske och när vi började dejta så tog han med mig ut ganska ofta för att sätta upp vindskydd, laga mat i naturen och försöka fånga fisk till lunch, koka kaffe över öppen eld och bara mysa ute i skogen.
 

Jag hade nästan aldrig fiskat förr så, min man fick lära mig ett och annat. Det gick väldigt bra och jag fick faktiskt en och annan fisk och en gång så var till och med fångsten en 2 meter lång sexbomb! 😉
Det hände när vi var ute och skulle fiska en dag för ungefär ett år sen.. Min man fick en telefon så han la ifrån sig sitt spö och satte sig ner för att prata. Jag ville inte stå upp själv och fiska så jag satte mig ner jämte honom. Dum som jag var så tänkte jag att jag kunde kasta spöt när jag satt ner.. Självklart fastnade mitt spö i min mans och på nått konstigt vänster så lyckades krocken flyga tillbaka och fastna i min mans panna!! Som tur var så hade han solglasögon på sig, för annars hade kroken fastnat i hans öga!! 
Jag fick såklart panik och började skrika, min man är aningen lugnare och pratade klart i telefon, la på och försökte lugna mig innan han själv försökte dra ut kroken. Detta var dock en omöjighet och vi fick åka till akuten för att skära loss den.. Vilken jäkla grej – typiskt klumpiga lilla mig!! 
Konstigt nog har vi inte varit och fiskat sen dess! 😉 Hehe, undra varför 😛
 
 

11 reaktioner på “Friluftsliv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *