Ögonfransförlängning

Jaa, vad utsätter inte vi tjejer oss för nu för tiden. Det ska vara allt ifrån löshår, till sprutor och operationer för att bli den ”perfekta” kvinnan. Jag fnyser åt det mesta och tycker att man ska vara den man är och vara nöjd med den man är. MEN, däremot så tycker jag att det är lite kul med förändring och prova nya saker för att känna mig lite finare. Så nu funderar jag på om man ska prova på att göra permanenta lösögonfransar, så kallat ”vipextensions”.
Mina ögonfransar är inte korta på något sätt, men jag skulle vilja göra ögonfransförlängning för att slippa sminka mig! Jag har nämligen väldigt känsliga ögon och dom rinner jämt när jag är ute, så därför måste jag sminka mig med vattenfast mascara och det är så jobbigt att ta bort tycker jag. Så om jag gör förlängningen så kommer jag göra det naturligt och mest för att kunna gå osminkad jämt, men ändå känna mig fin! 🙂
 

En av mina närmsta väninnor har precis gått en utbildning i Stockholm så därför är det lite aktuellt för mig att prova på det nu också! Hade inte hon gjort det på mig så hade jag nog aldrig ens börjat fundera på att göra det. 🙂
Vad tycker ni om det här? Har ni provat på? Skulle ni vilja? Eller tycker ni det är ett dumt påhitt? 😉
 

 

27 reaktioner på “Ögonfransförlängning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *