Jag är ju lycklig

Godmorgon på er!
Här sitter jag och läser alla fina kommentarer från er läsare. Det är så kul att ni skriver till mig och jag blir verkligen lycklig av allt ni skriver.. Självklart förstår jag att inte alla i hela världen kan gilla mig. Jag är ju offentlig med mitt liv och självklart kan det vara folk som är irriterade på hur jag lever och vem jag är som person.
Igår när jag vaknade så var det första jag läste när jag slog upp datorn att det var en person som inte tyckte om mig. Och det var ingen kort kommentar direkt utan det var mening efter mening om hur jag irriterade hen.
Dock tycker jag att det var lite bra att få lite feedback från en läsare som följt mig från starten. Jag vill ju såklart inte uppfattas som dryg. Hen hävdade att jag skryter så mycket om mina pengar och hur mycket jag älskar min man och hur mycket han älskar mig hela tiden för att jag uppenbarligen har någonting att dölja, eller att det är något som saknas i mitt välmående.. Det är jättetråkigt om jag uppfattas så och det är verkligen inte så jag önskar att ni ska se mig.. Men, jag är ju lycklig! Jag vill ju dela med mig av mitt liv och det är så här det är! 
Självklart ska jag inte skryta om alla dyra saker vi har och skriva det titt som tätt. Det är inte meningen heller och jag önskar självklart inte att sticka någon i ögonen med det. Jag förstår att det kan svida för folk och det är inte alla som unnar andra framgång och lycka.. Kallar det för den avundsjuka svensken jag.. (en stooooor anledning till varför jag inte önskar att bo i Sverige. Utan här i Norge är man inte avundsjuk på varandra. Man unnar sina medmänniskor framgång och glädjs åt när någon lyckas och har det bra!)
Men som sagt. Jag tar faktiskt till mig det hen skrev och jag ska försöka att inte skryta så som jag uppenbart har jag gjort. Inte meningen alls. Jag är bara lycklig och vill dela med mig som sagt!
Igår kom min älskade man hem igen och vilken lättnad det var. Som jag saknat honom och jag tror att Filip saknade  honom en hel del också faktiskt! 😉
Det är en sak när det kommer till pengar.. det behöver jag självklart inte prata om. MEN, min man och min familj! Dom kommer jag aaaaaldrig sluta att skryta om! Jag älskar min man, han älskar mig, vi älskar vår son och han älskar, förhoppningsvis, oss! ;D <3 
 

35 reaktioner på “Jag är ju lycklig”

 • Helen skriver:

  Jag blir ju så inspirerad av att läsa din blogg! Tycker det är bra att du är så ärlig och att du skriver om precis det du känner för! : ) Så det tycker jag absolut att du ska fortsätta med! Kram

 • charlotte: skriver:

  Jeg må si meg enig med denne kritikken du har fått. Virker som hvergang du får en sånn kritikk så skal du blåse opp saken ved å skrive et innlegg? Folk må få lov til å ha andre meninger og ikke si meg at du er enig, for det er virkelig ikke du for da hadde du ikke skrevet innlegg for hver kritikk du får. Du må regne med det når du lar hele verden vite om hvor perfekt du og din familie er. Ikke engang hat vi fått lest on dine nedtur.

 • gia skriver:

  Ah! självklart skall du inte bry dig om vad folk tycker 🙂 är du lycklig så är du lycklig! är du duktig så är du duktig, livet är en gåva man måste ömma om den. ha det bra 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag kan bli helt galen på jantelagen ”du ska inte tro att du är någon.” Men upplever den dock starkare här i Norge än i Sverige… Kör på bara! Gött för dig att du är nöjd med ditt liv, det önskar vi väl alla att vara? Själv tänker jag jäkligt ofta på hur sjukt lyckligt lottad jag är med min kille, hus o barn. Det är väl det vi alla eftersträvar 🙂 Fortsätt vara lycklig du bara och skit i jantelagen, jag hejjar på!

 • Malin skriver:

  Gud jag blir så trött på människor som inte kan glädjas åt att andra har det bra . Folk som ska döma och trycka ner . Ta inte åt dig av sådant , även om Jag förstår att det är svårt .

 • Camilla skriver:

  Nydelig blogg du har! 🙂

 • Sanna skriver:

  Hej! du ska inte ta åt dig av sådant, för det viktigaste är ju vad du känner. Sen kan jag tycka att man inte ska dela för mycket av sig själv för det kan slå tillbaka till slut.

 • Emelie Babunovic skriver:

  Bitterfittor kommer alltid att finnas. Anpassa inte din blogg efter vad folk vill läsa, utan efter vad DU SJÄLV vill skriva. Din blogg, dina tycken och dina ord, om folk inte gillar vad dom läser är det deras val att sluta läsa.

 • Helena Rahlenius skriver:

  Det finns alltid de som är avundsjuka och varför fortsätter han/hon att läsa din blogg kan man undra…

 • Emelie skriver:

  Hej! Har precis hittat hit, tack vare din kommentar på min blogg;). Ja iphone 6 är verkligen superfin & jag är jättenöjda än så länge:).

 • AngelicasVärld skriver:

  Ta inte åt dig…det finns troll överallt! Det är din blogg, ditt liv…do as you want! Jag gillar din blogg så ändra inte på dig för att EN person säger det…

 • Millan skriver:

  Dom flesta som löser din blogg gläds över din lycka, just därför jag läser, jag blir glad får att du har det bra. Wow lät som en kliché. Men så är det. Stick inte i ögonen från nån enstaka som kanske inte har det lika lyckligt och glatt liv. Det är något man måste sträva efter och jobba till. Livet blir vad men gör det till. Och du har gjort precis som du vill ha det 🙂 och hoppas andra inspireras av att följa sin dröm från dig.

 • Amanda: skriver:

  Jag tycker jättemycket om din blogg och du verkar vara en jättefin människa, med bra värderingar och med en superbra familj! MEN jag är nog lite smått avundsjuk på dig men absolut inte att jag vill dig något illa eller något liknande. Jag tror att om man är trygg i sig själv som person, vilket både du och jag verkar vara så kan man också berätta om sina ”fel/brister” det kanske är fel ord, men jag skulle lätt vilja byta liv med dig. Men samtidigt är jag också glad över mitt egna liv, men en man, barn, stort hus, du är hemmafru och lite mer pengar på fickan vore ju inte dumt 😉

 • Patricia skriver:

  Hej Du! Läste ditt inlägg nu, ett tag sen jag var på bloggen, har själv vart lat och trött i höstvädret. Vad tråkigt att denna person har upplevt dig på detta sätt. Jag vill själv hitta kärleken och blir bara inspirerad av att se att du har, då vet jag själv att det är möjligt. Har varit kär men blivit sviken och tappade hoppet för längesedan men är redo för den igen. Då tycker jag det är skönt att få ta del av andras lycka. Inspirerar i alla fall mig! Keep up the good work;P

 • Jag anser verkligen inte att du skryter i din blogg. Jag skriver nästan bara om min sambo och mig jag med. ´Det är ju mitt liv, du har en sjukt bra blogg, väldigt roligt och inspirerande att läsa och den här personen som skrev den kommentaren tror jag inte har följt dig från början, jag menar ifall den nu har det så tror jag personen i sig känner sig avundsjuk den kanske inte ha partner eller något vad vet jag, men jag menar på att man följer inte någon person man inte gillar, det funkar inte i mitt huvud iallafal :p.. Nog om det 😉 JAG tycker iallafal att du INTE skryter och att du har en riktigt grym blogg och ska fortsätta som du har gjort om det känns bäst för dig! 😀 Kram

 • Camilla skriver:

  Jag har inte uppfattat att du skryter och det är väl upp till var och en vad man vill skriva om i sin blogg, och lika mycket att gillar man inte den bloggen man går in och kikar på så behöver man inte kika in där igen. jag gillar att komma in här hos dig och känna glädjen genom skärmen. Kram på dej!

 • mamma i Rom skriver:

  svar: Tack för din fina kommentar! Jag haller med dej, de far inte ga till overdrift at nat háll! De blir ju vi som foraldrar som bestammer vad vi ska kopa hem for leksaker och klader nar dom ar sma men eftersom dom vaxer marker man ju vad dom gillar mest och jag tror pa att vara lite open-minded. Vissa flickor langtar efter en prinsessklanning och vissa vill inte ens kamma háret =) kram till er med

 • My skriver:

  Äsch bry dej inte om vad andra tycker. Jag tror dom bara är avundsjuka på dej. Jag skulle lätt vilja ha de som du har de men bara för att ja vill de så skulle ja inte få för mej att skriva negativa saker till dej. You go girl! ?

 • Helena Rahlenius skriver:

  Har du facebook el instagram ?

 • Elinore skriver:

  Jag gillar din blogg! Uppfattar dig inte alls som dryg! 😀

 • Louise skriver:

  Klart att du ska vara stolt för det du har. Å klart att det kommer svida i andras ögon. Men du ska inte behöva ”lida” för att andra är avundsjuka.

 • Lina skriver:

  Vilken fin bild på er tre tillsammans 🙂

 • bonusmamsen.blogg.no: skriver:

  Jeg har kun blogget i under en måned meg det har allerede blitt opprettet et forum om meg og alt hva som er galt med meg og bloggen min. Helt utrolig at det går an spør du meg. Hva har vi gjort disse menneskene ? Er de så mye bedre enn oss ? og har vi noengang påstått å være bedre enn noen andre ? …føler med deg her ! vi får stå på 🙂 skrev faktisk et innlegg om dette i går jeg og, ta gjerne en titt 🙂 kram!

 • aiste skriver:

  Så fin familie!

 • Siri skriver:

  Så länge du är lycklig ska du inte ta åt dig, ditt liv, din blogg, dina regler liksom 🙂 Gillar din blogg och märker inte av något skryt!

 • jennie skriver:

  Det är ganska lätt att få det här problemet ur världen. Personen i säg kan ju sluta läsa din blogg, ingen som tvingar den!

 • Tycker ni ska vara glada över det livet ni har (vilket du är såklart), det är synd att folk tror att pengar och lycka kommer på silverfat. Mest troligt har ni ju jobbat er till det liv ni lever idag, vilket inte alltid kan ha varit det enklaste! Stort grattis och jag önskar er all lycka och välmående i framtiden! 🙂

 • Angelina Persson skriver:

  Så länge du ä lycklig ta inte åt dig! Ha en fin fin dag

 • Har aldrig fattat hur man kan ha så mycket tid över så man hinner skriva en sån dum kommentar? Mer nätkärlek behövs!

 • Patricia skriver:

  Ursäkta uttrycket men skit fullständigt i vad du får för kommentarer! Var bara dig själv och skriv om det du vill. Om folk stör sig på det så får väl dem sluta läsa då!!

 • jennie skriver:

  ursäkta stavfelen…ser i kors av trötthet : )

 • kamerailomma skriver:

  Jeg liker at du forteller om det som er bra i livet ditt! Så fint å se deg trives i Oslo by.

 • Jag anser verkligen inte att du skryter i din blogg. Jag skriver nästan bara om min sambo och mig jag med. ´Det är ju mitt liv, du har en sjukt bra blogg, väldigt roligt och inspirerande att läsa och den här personen som skrev den kommentaren tror jag inte har följt dig från början, jag menar ifall den nu har det så tror jag personen i sig känner sig avundsjuk den kanske inte ha partner eller något vad vet jag, men jag menar på att man följer inte någon person man inte gillar, det funkar inte i mitt huvud iallafal :p.. Nog om det 😉 JAG tycker iallafal att du INTE skryter och att du har en riktigt grym blogg och ska fortsätta som du har gjort om det känns bäst för dig! 😀 Kram

 • Marita Josefine skriver:

  Jeg syns du virker som en veldig ”down to earth” jente, og jeg synes absolutt ikke at du skryter av dyre ting på bloggen din.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *