Min älskade hobby

Det är så underbart att känna att man har hittat rätt. Jag har länge försökt komma på vad jag tycker är kul och sökt efter en hobby jag trivs med och målningen är verkligen helt rätt för mig. Det vara bara några månader sen jag började, men jag tycker att jag har lärt mig massor, utvecklats en hel del och jag bara älskar att låta tiden försvinna bakom penseln. 
Just nu håller jag på med en helt ny teknik, så vi får se sen hur resultatet blir. Kan faktiskt hända att detta blir den bästa tavlan jag gjort. Början är i alla fall riktigt bra och jag är sjukt nöjd med det jag fått till hittills.
Meeen, jag har ju en tavla som är färdig också och så här ser den ut:
Tavla målad i Olja. (Önskar du att köpa? Kom gärna med bud – Kontakt: [email protected])

Jag har en del tavlor kvar från min miniutställning förresten och eftersom jag behöver plats till min nya konst så säljer jag ut resterande tavlor till halva priset! Som vanligt tar jag emot beställningar på mail [email protected]. 🙂

 
För mer info se här
 
Ni glömmer väl inte att nominera era favoritbloggar till Vixen blog awards? 😉
Nominera gärna Oslofru till ”Årets nykommer” 

36 reaktioner på “Min älskade hobby”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *