Jag ser det snöar

Godmorgon på er, det snöööööööar!! 😀
Ja det är sant! Det snöar faktiskt och detta året har jag någon som är snäppet mer fashinerad än mig. Filip sitter och bara ser på när snön faller ner och ser väldigt avslappnad ut. Det är så kul att se hur det påverkar en sån liten. Jag undrar vad han tänker..
Är det inte lite väl tidigt med snö redan? Är ni lika förvånade som mig? Jag som hade tänkt ta mig ut på en promenad med Filip efter frukost, får nog ställa in det, tända brasa, göra en go kopp te och mysa i soffan. Sen får vi nog åka till stan och köpa lite vinterkläder. Filip har en overall, men den är hemma hos mina föräldrar så den kommer inte förän om två veckor. Jag har ingen aning heller om var mina vintergrejer är, vi flyttade ju i somras och jag har antagligen bara slängt in lådor med vintersaker i boden. Typiskt. Så då finns två alternativ, leta bland massa skit i boden, eller åka och köpa nya fräscha? Hehe, ni kan ju gissa vad jag har mest lust med 😉
Så här mycket snö har vi nu, undrar hur mycket det blir, eller om det kanske avtar och regnar bort som det brukar göra i början.. Vi har i alla fall en klar uppgift framför oss som vi inte kan skjuta på längre- fixa vinterskydd till poolen!
Kram på er

23 reaktioner på “Jag ser det snöar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *