Den perfekta steken

Nu har denna dagen snart börjat gå mot sitt slut och det är inte många minuter kvar tills min man kommer hem. Eftersom han inte fick sova mycket i natt och har haft otroligt mycket att göra på jobbet i veckan så ville jag såklart överraska honom med att laga en av hans favoriter till middag – Entrecote.
För att få det perfekt stekta köttet så gör man så här:
Yum så gott det ska bli och vad härligt det är med helg. Tror vi ska ta fram en påse godis ikväll och se på nån mysig film (romantisk kommedie om jag får välja, sprängfylld action om min man får välja). Perfekta fredagskvällen enligt mig! Önskar er alla en förträfflig afton, Puss!
Nu är det förresten inte många dagar kvar som man har chans att nominera sina favoritbloggare.. Jag sätter otroligt stort pris på alla mina underbara läsare som har nominerat mig. Ni är bäst!   
 

 

19 reaktioner på “Den perfekta steken”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *