Vilken natt!

Godmorgon på er!
Vilken natt, nu kan man snacka om att vara helt, fullständigt färdig! Stackars min man som åkte till jobbet vid fem i morses, han måste sett i kors när han körde. Vi var nämligen uppe till 1 och försökte lugna FIlip. Ingenting funkade, vi sjön, vaggade, försökte mata, gungade, la i sängen, klappade om och om och om igen. Ingenting som ville fungera och vi förstod verkligen inte vad som var fal med får lilla pojk. Men till slut så somnade han. Jag bryr mig inte om att spekulera kring varför han inte sov, ibland blir det så bara eftersom bebisar är oförutsägbara och ingen natt är den andra lik. Så är det bara.
Men vi mår inte dåligt av det! Nejnej. Vi går på överskottsenergi och är gladare än vanligt! 😉
Ha en riktigt härlig fredag nu! Äntligen helg och massor med kul planerat! Pussar och kramar till er alla <3

12 reaktioner på “Vilken natt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *