Brasan

Gud så mysigt det är med brasa! Btw, på tal om Gud, nu vet vi att han finns! sa så här igår efter att vi hade lagt Filip ”Snälla Gud, om du finns så låt Filip sova hela natten” och det gjorde han! Så det måste väl betyda att mister Gud finns?
I alla fall, det var inte det jag skulle skriva om nu, utan jag tänkte visa hur mysigt vi har fått det med våran braskamin som äntligen är färdiginstallerad. 
Jisses så varmt det blev när vi fick fyr på den! Snacka om att vi inte behöver element här hemma.
Det känns så skönt att vi äntligen kan börja elda, speciellt nu som det är snö här utanför och nästan minusgrader.
Nu ska vi lägga Filip, som vi förövrigt precis hittade två stora framtänder på. Inte så konstigt att han inte har kunnat sova eller äta den senaste tiden, det måste göra skitont att få ut dom genom tandköttet.. Efter att han har somnat så ska vi öppna en flaska vin och bara sitta och prata. Vi behöver lite vuxen ensamtid, se på varandra och bara vara tillsammans. Jag tror det är viktigt att man umgås lite utan att ha tvn på och datorn eller mobilen framför sig hela tiden. Det känns nästan som att man lever genom sociala medier och har glömt av att umgås i nuet med varandra, utan all denna teknologi. Vad gjorde man förr i tiden liksom när facebook och bloggar inte fanns? 
Nä, nu ska vi sjunga John blunden lille och bädda om lillkillen.
<3
 

9 reaktioner på “Brasan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *