Villa Paradiso

Idag har vi fått gjort massor känns det som och mitt i allt fixande så hann vi med en lunch också på Villa Paradiso.
Det är en superbra resataurang på Grünerløkka i Oslo som är experter på pizza, så därför blev det en med parma till lilla mig.
Mumsigt som tusan var det!
Filip var lite försiktig och blyg i början men värmdes upp mot slutet och ville gärna leka med sina gudföräldrar.
Efter vi lunchat så gick jag och pratade med en tjej på Oslo hudpleieklinik för att se om dom hade några bra produkter till mitt dumma ansikte. Självklart lyckas jag alltid bli övertalad att köpa både det ena och det andra men denna gången så tror jag faktiskt att jag blivit pålurad ganska bra produkter från Elizabet Arden. Så vi får se hur det går, ska börja med dom idag och hon menade att man borde se resultat redan efter två veckor!
Så vi får se, skriver om två veckor vad jag tycker helt enkelt! 😉
Nu ska vi ta en fika här hemma innan vi börjar styra upp med allt vi köpt. Hittade bland annat massa fint till peisen (braskaminen). Lägger upp bild på det sen så ni får se, tror det kommer bli jättemysigt! 
 

2 reaktioner på “Villa Paradiso”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *