Datenight

Igår hade detta paret en riktig dejt. Vi ställde fram ost och vin, tände en brasa och pratade om allt och ingenting, lyssnade på regnet utanför och bara njöt av varandras sällskap. Det är verkligen inte ofta vi gör det utan har nästan alltid tvn på eller sitter upptagna med våra mobiler eller datorer. Så det var verkligen en skön omställning och riktigt, riktigt trevligt. Tror detta kommer att bli en helgrutin från och med nu. 
Däremot tror jag nog att jag skippar vinet nästa gång. Nu kanske ni tycker att jag är konstig eller överdriver, men jag blev seriöst påverkad av 1,5 glas vin och visst var väl det trevligt igår, men inte i natt och i dag. Jag sover halvdåligt när jag har druckit och jag känner mig uttorkad och konstig nu. Kanske jag inbillar mig, kanse inte, men oavsett så tycker jag inte det ena glaset med vin gör värt det att må såhär. Plus att det finns mängder av goda alkoholfria alternativ nu för tiden om man önskar att få smaken. Jag säger inte att jag aldrig kommer dricka alkohol igen för det är självklart gott och trevligt ibland. Men man kan ju lugnt säga att jag kommit en lång väg ifrån innan jag var gravid och kunde festa minst en gång (helst flera gånger) i veckan. Prioriteringarna i livet har ändrats och mina intressen lika så.. Men så är det väl att växa upp antar jag?
Nu ska vi dricka kaffe och mysa framför vår älskade brasa innan vi tar tag i vardagssysslorna. Idag ska vi jobba ute med att tömma vatten i poolen, plocka ihop utemöblerna och göra det klart för all snö som kommer. Jobbigt tycker kanske ni? Sjukt härligt att vara ute en hel dag tycker jag 😉

8 reaktioner på “Datenight”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *