Eftermiddagsfika

Här sitter vi och äter chokladbollar så det står härliga till! 😉 Som ni kanske förstår så klarar jag inte att hålla mig undan sockret och har faktiskt tjuvätit choklad flera gånger denna veckan. Jag vill så gärna hålla mig ifrån det, men jag kan helt enkelt inte! Det är ju så jääääkla gott!
Filip vill också ha, men fick tag i min näsa istället. Han bara älskar saker som sticker ut så som näsan, öron och mitt hår. Busen!
Nä nu är det dags att börja med middagen, det blir fläskfile med min mans hemmagjorda potatischips, kantareller och sås. Mums, blev hungrig nu av att bara skriva vad vi skulle äta för nåt här 😉
Hoppas ni har en underbar söndag så här långt!
(3 dagar kvar..)

11 reaktioner på “Eftermiddagsfika”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *