Utomhus-städning

Efter frukost idag så gick vi ut en promenad i skogen och rätt som det var så fick vi syn på massor med kantareller. Det blir gott att steka till middagen ikväll, mumsfillibabba 😉
Filip, trött som tusan men vägrar lägga sig ner och sova. Nu är han i en sån period att han tycker att allting är så spännande att han gärna gör allt för att slippa sova oavsett hur trött han än är. Men tillslut efter många om och men så somnade han och då gick vi hem och började fixa i ordning på vår tomt.
Tömma poolen och flytta möblerna under presenning var verkligen inte en dag för tidigt! Känns oerhört skönt att äntligen fått gjort detta.
Nu är det tomt på vår altan och tomten är klar för vintern. Nu får gärna snön komma så vi får lite julstämning eller vad säger ni? Jag ska faktiskt in till stan i veckan och börja kolla på julklappar. Känns skönt att börja och vara klar innan all julklapps-köpar-hets börjar.
Nu ska vi äta lite lunch här hemma och sen fortsätter pysslandet här inne. Jag ska måla en ram svart, M ska hänga upp en lampa i hallen uppe och Bengt ska dammsuga 😉

14 reaktioner på “Utomhus-städning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *