Inte en lugn sekund

Solen skiner så jag och Filip hade ingen lust att sitta hemma längre när M kom hem från jobbet. Så vi övertalade honom att ta med oss ut på en shoppingtur. Som vanligt så fick jag min vilja igenom och lyckades tjata mig till att gå i den ena butiken efter den andra. Dock hittade jag ingenting!? Varför är det alltid så? När man kan köpa saker så hittar man ingenting, men när man inte har pengar så hittar man massor. Typiskt!
Nu är vi i alla fall hemma igen och Filip är helt tokig. Hihi, han springer runt som en duracellkanin och vill upptäcka och pilla på allt. Han är så himla go och just nu så har han fastnat i köksön. 
Å han är så söt! Nu kan man lugnt sagt säga att man inte kan släppa han med blicken en sekund och jag har förstått att det bara blir mer och mer att göra nu när han börjar gå. Tror inte det dröjer länge nu innan han tar sina första steg. 🙂
Nä, nu ska jag börja med middagen! Tror det får bli pizza idag faktiskt. Vi har nämligen ingen diskmaskin för tillfället. Vet förresten inte om jag berättat det? Men när min man hade grabbmiddag här hemma så råkade en kompis sätta sig på vår lucka till diskmaskinen, så vi har fått diska allt för hand den senaste tiden, vilket jag haaaatar. Dom kommer och lagar den imorgon, så tack och lov har vi bara en dag kvar med diskning.. Men därför tror jag nog faktiskt att vi kör på pizza idag 😉

11 reaktioner på “Inte en lugn sekund”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *