Middagsbattle

Godmorgon
Vilken härlig start på denna veckan. Jag vaknade upp av mig själv vid sjutiden, satte på mig min varma, goa, rosa morgonrock, gick ner och satte på kaffe, tände en brasa och bara såg ut över skogen. Strax därpå vaknade Filip. Jag älskar att vara med min son, men den här egentiden sätter man verkligen stort pris på när man nästan aldrig får den..
Igårkväll så lagade vi middag och konstigt nog? så ville jag ta bild på maten, vilket min man börjar tycka är lite halvlustigt och ville battla mig i att lägga upp maten finast på tallriken. Hehe. I verkligheten såg hans uppläggning väldigt fancy och cool ut, men jag måste nog säga att jag tycker min fastnade bättre på bild.
Vad tycker ni? 😉
Idag är det måndag, ny vecka och massor med kul inplanerat, bland annat en tur till Ikea. Haha, jag har nog tjatat om att jag ska till Ikea flera tusen gånger här i bloggen utan att ha åkt dit. Det är nämligen så att det ska väldigt mycket till för att jag får tjatat med min man dit. Han älskar det nämligen inte riktigt lika mycket som jag gör. 😉 Men på torsdag så ska jag ändå in till stan och träffa en väninna, så på vägen hem har min man lovat att möta mig där. Annars åker jag banne mig dit själv! 😉
Idag är planerna däremot inte så många och det känns skönt. Jag gillar att börja mina veckor med att inte ha saker och ting planerade utan att ta det som det kommer. Efter frukost nu så blir det antagligen en promenad. Vi får ju passa på nu när det inte är snö eller regn.
Kram på er

10 reaktioner på “Middagsbattle”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *