Priceless

Hehe, jag måste nästan bjuda på denna härliga bilden som min man tog på mig i helgen. Jag är nämligen extremt klantig som ni säkert redan vet och jag vet inte hur många gånger jag har lagt kameran med sladden hängande neråt så att Filip har kunnat dra ner den i golvet. Detta har min man sagt till mig att låta bli att göra då den en vacker dag kommer att gå sönder. I lördags var det inget undantag, utan jag la kameran ifrån mig i vanlig ordning med sladden ner, Filip drog ner kameran och jag satt i min egen värld och sminkade mig. M kom ner från övervåningen och ser Filip springa runt med kameran släpandes i golvet.
Martin säger:
”Susanna, har du lagt kameran så igen!?” och så tar han upp kameran och kollar på den.. ”Nu är den ju sönder..”
och riktar kameran mot mig. Jag vänder mig om i all förtvivlan och säger ”VA?! Är den sönder!?”
*Klick*
 
 


9 reaktioner på “Priceless”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *