Dancing in my PJ

Godmorgon på er underbara ni!
Idag är jag på riktigt jäkla bra humör och jag har egentligen ingen aning om varför. Så kan det bara vara med mig ibland. Dock är jag klantig i vanlig ordning och har lyckats ladda ur min mobil och nu när jag laddat den så kommer jag självklart inte ihåg pinkoden. Detta är speciellt typiskt eftersom jag väntar på ett telefonsamtal + att dom ska komma och laga diskmaskinen och då måste dom ringa för att fråga om vägen. Hmm, what to do? Jag får vänta till min man kommer hem så jag kan ringa till tele2 och få hjälp. Eller kanske dom har en chat? Kom jag på nu i skrivande stund.. I alla fall så lär det ju lösa sig till slut. 😉

Så vad gör man när man vaknar på strålande humör, jo man sätter på musik på högsta nivå och dansar runt i sin pijamas. 🙂 
Nä nu kom diskmaskinmannen och plingade på dörren så nu får jag nog snacka lite med han. Snäll hemmafru som jag är så har jag självklart satt på en stor kanna med kaffe som jag får bjuda på. Glad handyman – bra jobb! 😉
Hoppas alla ni har en lika fin start på dagen som mig! Och idag är det faktiskt sista dagen som man har möjlighet att nominera sina favoritbloggar till Vixen Blog Awards. Så om ni skulle vilja nominera mig till ”årets nykommer” eller en annan kategori så kan ni göra det här:
Puss och kram!
 

4 reaktioner på “Dancing in my PJ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *