Ensam

Hej på er!
Shit vad denna dagen kändes lång och längre ska den bli. Min man ringde precis och sa att jag får lägga Filip själv och kanske till och med lägga mig själv ensam.. Det var kaos på jobbet och han måste vara kvar och fixa problemen innan han kan åka därifrån.
Så vad gör man när man är ensam hemma? Jo efter att jag lagt Filip så ska jag göra en ansiktsmask, bunkra upp med massor av godsaker och mysa till det ordentligt i soffan med en riktig bra chickflick 😉
Mmmm Ben & Jerrys är min bästa vän dagar som dessa. 🙂
Kanske ska se Svenska Hollywoodfruar istället för en film. Tycker dom är så jäkla underhållande och jag bara äääälskar Maria Montazami, hon är för go! 😉
Hoppas ni andra får en lika mysig kväll som mig! 

25 reaktioner på “Ensam”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *