Att tänka på

Godmorgon på er!
Idag ska jag och min fina lilla pojk in till stan och träffa en väninna och hennes dotter. Tyvärr är det inte så lätt att bara sätta sig i bilen och åka iväg, utan det finns mängder av saker man måste tänka på när man har barn.
Först måste vi ju mata, byta, klä på och efter det så måste man packa och se till att inte glömma någonting!
Blöjor, två portioner med mat, lite snacks och gott whipes, vattenflaskan, hakklapp, ombyte, filtar, snutte och ja, det var det! Tror jag, men jag har säkert glömt något 😉
Hehe, det har jag visst – regnskydd till vagnen! Man vet ju aldrig i detta landet om det kommer vara sol eller regna. 
Det blir en heldag för oss i Osly city idag. VI ska först gå en sväng, sen säkert kolla butiker, fika och sen ska jag passa på Erikas (min väninna) dotter när hon ska på en behandling. Gaah, håll tummarna för mig att det kommer gå bra att hålla koll på två småttingar samtidigt. Får öva tills Filip får ett litet syskon 😉
 
 

4 reaktioner på “Att tänka på”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *