Just our luck

Vi var precis klara för att ta oss in till stan. Jag hade satt fast Filip i bilstolen, packat allting och smsat till min väninna att vi nu var på väg. Men, när jag till sist skulle ta fram bilnyckeln så hittade jag den själklart inte. Typiskt klumpiga mig att slarva bort saker.. Jag letar hysteriskt medan Filip gråter, han är så trött och vill bara sova nu.. Efter att jag vänt upp och ner på hela huset så inser jag att nyckeln omöjligt kan finnas här så jag ringer min man och hör med honom om han har någon aning om var den kan vara någonstans..
Självklart hade han den ena nyckeln och den andra ligger garanterat inlåst i bilen. Typiskt!
Så nu sitter vi här och väntar på att min man ska komma hem med nyckeln så att vi kan ta oss in till stan.. Vi blir lite sena, men som tur är så gör det ingenting! 😉
 

8 reaktioner på “Just our luck”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *