BOKAT

Yaaaay! Då har man precis bokat en resa till Stockholm den 14e november för att hälsa på min bästa vän, Elin! 
Jag är så dålig på att få tummen ur, så igår kom jag på min man och min bästa vän smida hemliga planer om att skicka mig till Stockholm. Jag kom på dom mitt under bokningen och såg att dom försökte boka en helg i december då vi redan hade planer. Tur att jag är så nyfiken och kom på dom i tid 😉 Eftersom vi båda är väldigt uppbokade framöver på helgerna så var det bara en som passade och det var redan 14-16 november. Det ska bli så himla kul att träffas igen och ha en riktig tjejhelg i Sveriges huvudstad. Detta blir första gången som jag lämnar Filip en hel helg och jag undrar verkligen hur det kommer gå. Tror dock att det blir jag som saknar honom mer än vad han kommer sakna mig 😉
 
 

16 reaktioner på “BOKAT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *