Gårdagen

Godmorgon och hej på er alla!
Äntligen helg eller vad säger ni? 😉
Jag tänkte att jag skulle berätta för er hur dagen gick igår, den började ju inte så bra med att jag glömde nycklarna, men min man kom hem rätt så fort och lämnade nycklarna så att jag kunde köra till stan tack och lov. Jag kom bara en timma senare än vad som var tänkt, så det var ju inte så farligt. Väl framme så bjöd Erika på Fika och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det var så kul att ses igen då det var flera månader sen sist och vi hade därför mängder att prata om. Sen var ju hela höjdpunkten på dagen att se hur Filip och Nicole skulle vara mot varandra. Och OM dom var söta ihop! 😉
Dom gillade varandra och ville ta på varann, eller Filip ville gärna ta på henne i alla fall. Väldigt intresserad av att han fick träffa en liten flickbäbis, som var nästan lika stor som honom själv. Det var superkul att se!
Det var helt otroligt vad mycket som hade hänt med lilla Nicole sen vi såg henne sist. Nu kunde hon krypa, ställa sig på alla fyra och nästan ställa sig upp själv! Detta klarade Filip bara för nån vecka sen och han är ändå 4 månader äldre. Hehe. Man ska såklart inte jämnföra, alla är olika och lär sig olika fort, men det var väldigt kul att se att det hänt så mycket sen vi sågs sist. 🙂
Efter att vi fikat klart och barnen hade ätit så tog vi en promenad till Erikas behandling, då jag skulle passa på barnen. Det gick jättebra! Båda två var så snälla, Nicole sov hela tiden nästan och Filip var jättego och glad.
Han satt och log mot alla som satt i väntrummet och charmade dom allihop. Men plötsligt så blev vänterummet tomt och då var det inte så kul att sitta fastspänd i vagnen längre, så då fick vi gå runt och försöka underhålla på andra sätt.
Självklart blev det ett och annat kort taget i spegeln, man får ju passa på liksom 😉 
Ja, vad ska jag säga, ta hand om två snälla barn var ju ingen match, så nu är det bara fritt fram för barn nummer två 😉 Ska vänta några månader, men jag vill verkligen ha en större familj med ännu mer kärlek. <3
När Erika var färdig så tog vi en promenad tillbaka till henne. Denna gången regnade det såklart, men jag hade som tur var en provisorisk sopsäck med mig som jag hade som regnskydd och Filip sov hela vägen så jag tror inte att han blev så illa berörd av det. 
När klockan närmade sig fyra så ringde min man och sa att han var klar för Ikea – Jippi! Så jag slängde mig i bilen och mötte honom där. Dock hittade vi inte så mycket som jag berättade för er igår. Men två fulla påsar hade jag när jag kom hem, så nåt ovättigt fick jag köpt trots allt! 😉 
 

Av någon anledning så hade dom jättebilligt, svenskt lösgodis, så självklart var vi gottegrisar helt i extas och köpte självklart på oss en hel del.
Jag var helt slut efter dagen då jag inte brukar göra så mycket och jag dessutom helt hade glömt av att äta. Så vi slängde oss på soffan, åt lite godis och somnade båda två..
Nu är det en ny dag och det är ingen dag som helst, det är fredag! Hihi. Jag har precis tändt en brasa här hemma och druckit min morgonkaffe och alldeles strax ska jag ta tag i att plocka upp sakerna jag köpte igår och stända undan lite här hemma så det blir fint till min man kommer hem. Hej på er så länge 😉

8 reaktioner på “Gårdagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *