Vad gör jag inte för dig

En stor anledning till varför min man hatar Ikea är för att han för det första måste trängas med massa folk, för det andra så måste han bära alla mina tunga påsar fulla med (enligt honom) skit och sen sist men inte minst så måste han skruva ihop alla onödiga saker som jag köpt. Det sista vet jag att han hatar mest, men han gör det för min skull.. 
Så idag tänkte jag att jag skulle göra någonting för honom. Jag har lyckats skruva ihop en Ikeamöbel alldeles själv så att han ska slippa göra det när han kommer hem. Vad gör jag inte för min underbara man liksom 😉
”Mamma, vad ska du göra nu??”
 ”Jaa du gubben, jag vet inte helt, du får nog hjälpa mig”
Efter många felskruvningar så blev det äntligen rätt! Vi har letat länge efter ett stativ att hänga våra jackor på, men har inte hittat någon som passar in i vårt hem. Men gissa vad, på Ikea så hittade vi en och det var ju dubbel lycka när vi såg prislappen! Tjohoo.
Som vanligt är det ju jättesvårt att fånga en bra bild på möbler. Så kanske jag skulle ta och göra en film på hallen nästa gång? Det börjar faktiskt lika en hall nu och vi har fått upp lite mer möbler. Dock är det långt ifrån färdigt, men ni kanske kunde komma med lite tips också hur man kunde möblerat. Får se om vi får fixat det i helgen. 😉
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *