Allt förutom det vi skulle

Det känns som att vi skulle få gjort så himla mycket idag, men när vi kom hem nu så insåg vi att vi egentligen inte fått gjort något av det vi skulle, men däremot massa annat som vi inte hade planerat. Hehe, men så kan det gå ibland.
Vi fick i alla fall lunchat ute på vårt favoritställe, Jordbærpikerna.
Det är alltid lika gott och personalen är bara för underbar där. Rekommenderar verkligen att gå dit om ni har vägarna förbi. 😉
Vi fick i alla fall köpt en hel del kläder, både till M och till Filip. Det var ju kul att pojkarna hittade lite för en gångs skull.
Nu ska vi fika lite här hemma innan jag ska ta tag i att filma hallen. Jag skulle ju kollat på lite möbler dit idag, men vi hittade ingenting och vi har så svårt att bestämma oss för hur vi vill ha det. Så kom gärna med förslag sen på hur ni tycker vi ska göra! 😉
 
 

2 reaktioner på “Allt förutom det vi skulle”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *