Hallen

Hej!
Jag vet att jag lovade er en film på hallen idag, men det blev verkligen inte bra hur vi än gjorde. Kameran ville inte fokusera och det blev suddigt och hackigt så vi gav upp efter hundra försök. Men bilder fick vi tatt, så nu får ni se ungefär hur det ser ut!
Det är en relativt stor entré vi har, men vi har verkligen ingen aning om hur vi ska möblera den. Det är så svårt att komma på vad som är fint och inte. Vi behöver ju i alla fall någon typ av garderopsplats till jackor och accessoarer.
Här bakom trappan finns ju mängder av plats, någon som har nån idé vad man kan göra med denna ytan? 
Nu har vi bara ställt upp en spegel provisoriskt tillv i vet hur vi ska möblera.. Så som det ser ut nu är alltså inte färdigställt utan bara tills vidare.. Kom gärna med förslag på hur man kan göra 🙂 
Mysiga tofflor erbjuds när man kommer hem till oss så att man inte ska frysa om sina små fötter.
Så här ser det ut i ingången. Ett skoställ saknas såklart.
 

Jag älskar dom söta små renarna i fönstret. Dom är så söta. 🙂
Jag gillar denna bänken vid ingången. Här kan man sitta och ta av sig skorna när man kommer in 🙂
Så här ser det ut när man går upp för trappan. Jag älskar ljuset denna lampan ger. Superfint tycker vi.
Jaa, det är i alla fall så här det ser ut än så länge. Som sagt är det inte helt klart och vi har massor att pilla med innan vi är nöjda med hallen såklart. Men eftersom vi inte ritktigt kan bestämma oss för hur det ska se ut så blir vi bara jättetacksamma för alla tips och idéer vi kan få, så tveka inte att komma med förslag till oss. 🙂
Nu ska vi äta middag och njuta av denna fina lördagskvällen. Kram på er så länge <3

18 reaktioner på “Hallen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *