Vintertid

Godmorgon på er!
Söndag här och nu var det visst dags att ställa om klockorna till vintertid. Så nu är det officiellt vinter! Vi har dessutom köpt flera kassar fulla av julpynt och börjat lite smått att förbereda för att göra det juligt och fint här hemma. 
Idag är det ingen vanlig söndag för min del, vi brukar ju alltid bara umgås med familjen här hemma och inte ha någonting planerat, men idag har jag bokat tid för att göra ögonfransförlängning hos min underbara vän, Sara. Jag har seriöst varit lite smånervös för detta en stund nu och jag vet egentligen inte varför. Blir det inte bra så kan man ju alltid ta bort det. Men jag ska skriva om vad jag tycker sen så ni får se.
Bjuder på en selfie från bilen igår. Det är så svårt att klä sig efter vädret nu för tiden, ena sekunden är det strålande sol och andra ösregn. 
Hoppas ni har en mysig söndagsmorgon och får en riktigt skön dag!

13 reaktioner på “Vintertid”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *