Ny människa

Godmorgon!
Denna lilla man bestämde sig för att ta sovmorgon idag och vaknade inte förän 09.40!! Jag är inte den som sover länge i vanliga fall, utan har börjat vakna av mig själv vid sjutiden eftersom FIlip alltid har velat gå upp då, men denna morgonen vaknade jag till och märkte att det var ljust ute, så jag vände mig om och kollade på klockan och slängde mig upp ur sängen för att springa till min son oh där låg han snällt och sött i sin säng och kollade på mig när jag kom in. Så go han är <3
Det känns nästan som att han växte till under natten för nu sitter en mer, utan tvekan, som en pojk här än en bebis. Han känns mer lugn, glad, harmonisk och förstående på nåt sätt. Det är jättesvårt att förklara men det känns som en ny liten människa här. 🙂
Idag har vi några små ärenden vi ska fixa, så som att köpa ved och lite annat smått och gott, men inget annat speciellt. Det är rätt så fint väder faktiskt, så vi får se om jag tar med mig min lille pojk ut på en promenad. Vi får se! 😉 

4 reaktioner på “Ny människa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *