Träna med bebis

Godmorgon på er!
Nu har jag kommit över den ena och den andra bloggen som säger att man kan träna med sin bebis, så jag ställde mig nu på morgonen och försökte lyfta min lilla prins.
Haha, vi kom väl fram ganska så fort att det här med att träna med varandra inte var vår grej 😉 Herregud, hur klarar man träna med sin bebis? Det är ju helt tokigt. Jag klarar ju inte lyfta honom upp och ner flera gånger när han väger 10 kg. Så hur dom där mammorna klarar det är för mig helt crazy!? Kanske det är för att det ska se ”bra?” ut, för jag tror nog bara det är påhitt om jag ska vara helt ärlig. 
Nu ska vi äta frukost och sen blir det en tur till stan. Vi har kommit på hur vi ska möblera en tom plats i vårt hus nu, så vi är på jakt efter en stor fotölj. Gärna pampig och alldeles för stor! Om ni vet var dom har en sån så får ni gärna hojta till 😉

8 reaktioner på “Träna med bebis”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *