Morgonlek

Godmorgon!
Idag ville Filip vakna tidigt så då var det bara att gå upp, slänga ut leksakerna på golvet och sätta på kaffet.
Nu för tiden så sover Filip väldigt bra, men när han inte gjorde det så lärde jag mig liksom att hantera tröttheten genom att följa dessa enkla tips:
1. Sätt på dig tofflor och en mysig morgonrock
2. Sätt på kaffe (mycket kaffe!)
3. Släng ut mängder med leksaker eller sätt på tvn så att Filip kan underhålla sig själv tills jag vaknat till
4. Låtsas att klockan är mer än vad den är
5. Tvätta dig i ansiktet med iskallt vatten
6. Tänd ljus och gör det mysigt
7. Ät en stor och god frukost

Gör jag detta så brukar det faktiskt gå ganska så bra. Klockan är nu halv åtta och jag är redan färdig med alla stegen och känner mig faktiskt mer eller mindre som en människa igen 😉 Förr i tiden kunde jag lyckas sova lite på dagen när Filip sover, men det går inte längre. Jag känner mig nästan ännu tröttare när jag vaknar då och dagen blir liksom lite konstig..
Idag kommer det hit en man och ska fixa trappan och jag har ingen aning om när han kommer, så därför måste jag stanna inne tills dess i alla fall. Så jag tänkte att jag skulle börja måla en ny tavla. Har ingen aning om vad, men något ska jag nog se till att börja på nu. 

7 reaktioner på “Morgonlek”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *