My hat and scarf

Vilket väder vi har idag. Underbart med klarblå himmel och strålande sol.

Då får man passa på att vara ute, njuta och suga åt sig massor med D-vitaminer från solen.

Hösten är nog nästan min favoritårstid. Färgerna på hösten känns helt rätt på något sätt och dagarna då det är fint väder och luften är så där frisk och krispig kan möjligen vara dom härligaste dagarna på året. 
 
Två accessoarer jag inte kan var utan nu på hösten är hatten och halsduken och jag har sett att dom har väldigt mycket fint på Nelly nu. Tyvärr kan man ju inte köpa Burberry och dom märkena som jag använder, men dom har andra billigare alternativ som är precis exakt lika fina 😉 Så gå in och kika vetja 😉

18 reaktioner på “My hat and scarf”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *