Första dagen på månaden

Godmorgon på er!
Idag vaknade Filip tidigt så nu har vi suttit uppe, framför brasan en ganska så lång stund med varsin kaffekopp och försökt vakna till. Jag har satt på mig min mysigaste mysdress och bara njuter av att få vara hemma med mina pojkar. 

Hoppas att alla hade en rolig halloween igår. Jag tror det blir roligare för oss småbarnsföräldrar när barnen är lite större och vill klä ut sig och gå och trickortreata på gården. Vi hade faktiskt mängder med godis här i fall något barn skulle komma, men tyvärr har nog vårat bostadsområde lite för lite hus än så länge. Men till nästa år eller året efter det så blir det nog mer som går och skräms på gatorna. 
Anyway, nu är i alla fall den här läskiga dagen över och det är äntligen första november och ett steg närmare julafton. Som jag längtar! Inte bara efter julafton, men efter julen och december i sin helhet, advent, lucia och alla mysiga morgnar med snö ute och varmt inne, pepparkakor, clementiner, lussekatter, knäck och all julmat. Ni kanske förstår att jag längtar. 🙂
Nu ska vi äta frukost här hemma hoppas att ni alla får en underbar start på denna månaden. 
Massor med kramar till er alla
 

8 reaktioner på “Första dagen på månaden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *