Pepparkakor

Är det något som jag älskar med julen så är det pepparkakor. När jag var gravid och precis fött Filip förra julen så åt jag nog en pepparkaksburk om dagen! (och då överdriver jag inte! 😉 
Bara pepparkakor kan bli lite enformigt, men att lägga på lite blåmögelost på toppen är bara en för otroligt smaskig kombination. Om ni inte har provat så tycker jag verkligen att ni borde löpa och köpa!
Om några timmar kommer våra gäster hit, så nu ska vi ta och plocka undan alla hundratals leksaker som ligger spridda över golven. Det ser nästan ut som att det har exploderat en leksaksbomb här hemma. I och för sig så gör det väl inte så mycket eftersom våra vänner som kommer hit också har barn. Men det är ju kul om det ser lite representabelt ut från första stund dom kommer hit och sen gör det ingenting om bomben sprängs igen lite senare. 😉

8 reaktioner på “Pepparkakor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *