Brakfrukost

Godmorgon på er!
Idag fick vi sovmorgon till klockan 8.30, så det firade jag till med en riktig brakfrukost. Ibland måste man ju bara få lyxa till det lite extra och varför inte göra det på en måndag? Bra start på veckan tycker jag! 😉

Idag har vi inga planer, utan tar dagen som den kommer. Dom håller på att lägga asfalt här utanför, så nu ska det äntligen bli en ordentlig väg in till vårt hus, vilket det inte har varit tidigare. Vi bor ju på ett helt nytt bostadsområde, så vi hade faktiskt inte ens en adress förän bara en stund tillbaka. Så inte bara huset är nytt, gatan är ny också!
Filip springer runt och busar i vanlig ordning. Vi har en väldigt fin köksö i vårt kök och den designade vi precis när Filip hade kommit och inte kunde varken krypa eller gå. Så vi tänkte att det skulle bli superfint med vitrinskåp och även öppna luckor där vi kunde ha vinflaskor. Det var fint första månaden som vi bodde här, men sen började Filip krypa och då var den roligaste leksaken i hela köket dessa vinflaskor. Vi kunde först ha flaskor högst upp, men nu när han kan ställa sig upp så är det ju en omöjlighet att ha någonting framme någonstans. Lite halvtrist att ha så fina möbler (och även våra fönsterkarmar) när man måste låta dom stå tomma. Men sånt är livet, huvudsaken är ju att Filip har det bra och inte att vi ska ha massa fina dekorationer och alkohol framme. Istället har vi försökt dekorera lite med leksaker så att det inte ska kännas så tomt, men dom river han i och för sig också ner ganska så fort, så efter att han har varit i farten i några minuter så ligger allt på golvet. Hehe. Vilka problem vi har, eller hur? 😉

6 reaktioner på “Brakfrukost”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *