Nougatmuffins

Idag hörde min man av sig och sa att han skulle jobba länge så då kom jag på den smarta idén att baka en kaka tills han kommer hem. Jag gillar att överraska min man med goda middagar och efterrätter när han har jobbat länge och haft det tufft på jobbet. Då behöver han liksom lite extra kärlek när han kommer hem. 🙂
Själv älskar jag choklad och kanske ännu mer nougatsmak, så därför tänkte jag att jag skulle göra en himmelsk blandning av dessa två smaker.
Så jag exprimenterade lite grann och smälte ner nougaten innan jag blandade i 100gram smör, 2dl havremjöl, 3 msk kakao, 2dl socker, 1tsk vaniljsocker och två ägg.
Hällde upp i muffinsformar och lät det grädda i 25 minuter på 175grader.
Voila! Fantastiskt goda muffins serverades med lite glass som vi hade kvar från helgen. 
Självklart hade jag också middag stående på bordet här han kom innanför dörren. Men torskfilet med potatis och dillsås såg inte så lockande ut att fota. 😉 Min man blev såklart superglad när han kom hem till middag och nygräddade, goda chokladmuffins. Mums, mums <3

11 reaktioner på “Nougatmuffins”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *