Klar för vintern

Godmorgon på er alla underbara!
Vilken höst vi har haft, helt fantastiskt fin med många soldagar, krispig och frisk luft, vackra färger och massor med mys. Men nu känner jag nästan att jag är färdig med hösten och klar för vintern. Nu skulle jag bara bli glad om jag såg det snöa och jag kan knappt bärga mig till att börja pynta hela huset med tomtar och röda gardiner. Äta risgrynsgröt till frukost, pepparkakor och clementiner i massor och krydda mitt kaffe med kardemumma. Är inte julen helt fantastisk?
Jag har dessutom börjat måla igen. Jag hade en liten svacka i målningen och tappade bort min inspiration, men nu är jag igång igen och i december så kommer ni ha massor med chanser att vinna tavlor igen. Så bara att hänga med här på bloggen så dyker det nog upp en tävling eller utlottning rätt som det är!
Filip bestämde sig för att gå upp klockan 6 idag, så vi har varit i farten rätt så länge känns det som. Jag tänkte faktiskt att jag skulle ta tag i julklappsshoppingen och dessutom se på något litet till min fina man lite senare idag. Tror kanske inte att det gäller för er svenskar?, men här i Norge firar vi farsdag på söndag. Får se om vi hittar något litet fint på stan. Nu ska vi äta frukost och göra oss i ordning, hoppas ni alla får en fin tisdag – en dag närmare helg 😉

13 reaktioner på “Klar för vintern”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *