Så mycket som hänt

När vi var ute och körde här om dagen så fick vi syn på en väldigt gammal bensinstation och var bara tvungna att stanna och fota. Tänk vad mycket det är som har hänt sen bilen uppfanns. Vilken utveckling!
Tänk bara på det här med bensin och diesel. Det borde egentligen bli förbjudet nu när det finns elbilar och andra sett att transporteras på. Det känns så himla onödigt och dumt att vi förorenar vår fina värld med så mycket avgaser och skit när vi inte behöver.
Jag är väldigt fashinerad över hur det var förr i tiden och är alldeles mållös när jag läser om vad som nu är möjligt. Jag kommer ihåg att jag såg på barnprogram när jag var liten där man fantiserade om framtiden och gjorde tecknade program om bilar som körde sig själva. Vem kunde tro att jag skulle få vara med om denna utvecklingen, under min livstid och helt säkert äga en sådan bil redan inom dom närmsta åren. Helt otroligt!

5 reaktioner på “Så mycket som hänt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *