Kaffe

Godmorgon på er!
Vad hade jag gjort utan mitt underbara kaffe? Det här är ju bara det mysigaste som finns. det är frost och minusgrader ute och här sitter jag med min varma kopp framför en sprakande brasa. Hög mysfaktor vill jag lova!
Idag är det torsdag och en dag närmare helg. Mer än så är det faktiskt inte. Vi har inga planer idag, utan väntar mest på att det ska bli fredag för imorgon ska jag och Filip in till min bror i stan. Det ska bli så himla kul! Det kommer hända lite grejer med bloggen imorgon faktiskt, men jag berättar mer för er om det när allt är klart. 
Nu ska vi snart ut i kylan på en kort promenad. Även fast vi inte går så långt så känns det ändå som ett måste att komma ut lite grann varje dag. Tror det är viktigt för oss båda faktiskt! 🙂

8 reaktioner på “Kaffe”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *