Lek och läggdags

Idag har vi lekt massor här hemma och jag märker så tydligt på Filip nu att han måste underhållas. Han måste hela tiden leka och upptäcka nya saker för att inte bli uttråkad. Nu var det länge sen han var en bebis och låg stilla och krabblade på golvet vill jag lova för nu flyger han fram och tillbaka som en puttekula rullar!
Det är superspännande att följa utvecklingen och vara med om allt han kan och alla nya påhitt han får för sig att hitta på. Nu är det bara 21 dagar kvar tills han är ett år och jag är inte förvånad om han kan gå själv innan dess. 🙂

Min man kom precis hem, lagom till FIlip ska lägga sig. Så vi ska väl laga lite sen middag här hemma och ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska vi in till stan och umgås med min storebror. Först ska vi fixa lite grejer med bloggen och sen blir det förmodligen en tur på stan. 
Nä vet ni vad, nu åker sminket och kläderna av – på med pyjamas för nu är det myskväll! Kram på er 🙂
 

8 reaktioner på “Lek och läggdags”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *