Upp och iväg

Godmorgon på er alla underbara!
Idag ville min prins upp tidigt som attan så idag är jag minst sagt trött, men det är inte mycket att göra åt det förutom att gå upp 😉
Idag ska vi in till stan och träffa min bror. Egentligen var det meningen att vi skulle göra lite grejer med bloggen, men det blir utsatt till lite senare. Ni kommer säkert märka att det händer lite här framöver, mycket spännande som sker förstår ni, men ibland tar saker och ting lite mer tid än vad man tänkt sig. Men det är väl som man säger – Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!
Ni glömmer väl inte att det är fars dag på söndag förresten? Vi ska nog se om Filip hittar något litet fint till sin pappa, men det är inte lätt att köpa något till någon som redan har allt han vill ha. Men jag tror jag vet vad han ska få ändå. Hihi. Jag älskar sånna här dagar när man får uppmuntra och visa uppskattning till dom som står oss närmst. <3

13 reaktioner på “Upp och iväg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *