God lunch och glansiga gardiner

Snacka om att en dag på stan tar på krafterna. Som ni vet så försöker vi alltid vara tidiga och vara på stan så fort butikerna öppnar för att slippa all shoppinghets och galna människor som är på julklappsjakt. Men idag tänkte nog alla som vi för ungefär fem minuter efter att butikerna öppnat så var det fullt med folk överallt. Så vi gjorde det vi skulle och så tog vi en lunch på Jordbærpikerna som vi brukar göra när vi är på stan.
Ni ser ju själva vilka sjukt goda tallrikar, fulla med mat, man får. Det är dessutom perfekt för Filip eftersom det finns barnstolar och också micro att värma hans mat i.
Mätta och belåtna gick vi sen och shoppade vidare en liten stund. Vi hittade faktiskt gardiner som vi ska sätta upp i sovrummet nu. Vi har varit på jakt efter det ganska så länge men inte hittat några som fallit oss i smaken, men nu så! Ett par lila, lite glanisga, har vi bestämt oss för. Jag kan ta lite bilder sen så att ni får se hur dom ser ut om jag bara lyckas övertala min man att sätta upp dom 😉

10 reaktioner på “God lunch och glansiga gardiner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *