Sovrumsgardiner

Godmorgon!
Igår kväll så började vi med gardinuppsättningen i vårt sovrum och såhär såg det ut innan vi började:
Innan hade vi bara satt upp tillfälliga rullgardiner för få det mörkt i rummet. Annars har vi inte gjort mycket alls här i sovrummet eftersom vi har velat möblera klart alla andra rum i huset innan vi börjar med detta. Men nu hittade vi ju som sagt gardiner och bestämde oss för att slå till.
Klippa, skruva, sätta dit krokar och hänga upp…
..Det var inte bara-bara att få upp dom utan det tog en liten stund och en massa med pill.
Först så tyckte jag att det såg ganska så bra ut, men när vi fått upp allt så blev det kanske inte riktigt som jag hade tänkt mit i huvudet. Vi ville få den här hotellrumskänslan där dom oftast har tjocka och maffiga gardiner från golv till tak. Dessa som vi har köpt var lite för tunna (plus att vi behöver några till för att få fylligare effekt). Men det är i alla fall en början och nu vet vi ju också hur vi ska göra för att få upp dom. Så här blev det i alla fall igår när vi vart klara:
Så vad tycker ni?  Själv vet jag precis vad jag vill ändra på/lägga till. Jag vill ha lite mönster på gardinerna och så fill jag att dom ska vara tjockare och möjligen ännu längre. Men då antar jag att man måste sy dom själv eftersom det inte finns färdiga längder som är längre än 245..
Nu ska jag ägna all min tid för att fira pappan i vårt hus. Det är Fars Dag idag och all fokus kommer därför att vara på min fina man som är en sån fantastiskt underbar pappa för vår son.
Jag hoppas att alla ni pappor blir firade på farsdag där ute i världen! Ett stort grattis vill jag dessutom ge till min egen far på denna dag! Jag älskar dig pappa <3

14 reaktioner på “Sovrumsgardiner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *