Lite hemmaträning

Godmorgon på er!
Ny vecka nya möjligheter, eller vad säger man? Vi har redan varit ute och fått saker ordnade. Klockan 8.00 stod vi utanför bilfirman och lämnade in vår Citroën på service. För länge sen så var det en lastbil som körde på den och orsakade en repa och lite problem med fönsterrutan, men det ska bli fixat nu.
Vi kom precis hem igen och min man ska iväg på lite andra ärenden och då tänkte jag passa på att träna lite här hemma. 

Jag har aldrig varit en person som har eftersträvat att bli smal, men däremot så mår jag väldigt bra med mig själv när jag känner mig stark både när det gäller fykiskt Och psysiskt. Det känns bra att vara stark och man orkar så betydligt mycket mer. Så därför försöker jag träna lite då och då här hemma när jag får tid över.

Jag tränar inte gym, men däremot så gör jag situps och armhävningar, samt lyfter 4kg vikter ibland för att inte bli försvagad. Sen går jag ju omkring och bär på min son hela dagarna, vilket säkert också bidrar till min styrka i armarna. 😉
Efter att jag gjort mitt lilla morgonpass här hemma så blir det som vanligt min son som är min högsta prioritet. Så här hemma blir det en dag full med lek och bus. Förhoppningsvis kan jag få måla lite när Filip sover sen om jag har tur. Känns som en helt ok måndag faktiskt om ni frågar mig 😉

8 reaktioner på “Lite hemmaträning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *