Ärenden

Godmorgon på er!
Morgonen här har gått i ett kör och jag har knappt hunnit andas. Alltid när jag har tider att passa så bestämmer sig min lilla plutt för att vi ska ha sovmorgon och jag får knappt med tid. Men jag antar att jag får skylla mig själv när jag inte vill ställa någon väckarklocka. Aja, det är i alla fall ingen fara för nu börjar alla bitar falla på plats och jag har hela 30 minuter att döda innan vi ska åka in till stan.
Så jag tänkte att jag skulle sätta mig vid datorn, blogga och svara på kommentarer och mail, men det är banne mig inte lätt att sitta och försöka få ting gjort själv utan att Filip vill vara med.
Min lilla älskling, finns ingen mer underbar än han, så självklart får han sitta hos mamma när hon ”jobbar”.

I stan ska vi träffa Erika och Nicole. Jag ska först på en behandling (samma som jag varit tidigare.. berättar som sagt när allt är klart! ;)) och sen ska Erika. Så vi hjälper varandra att passa dom små. 
Nä, värst vad tiden går, nu får jag ta och packa ihop allt vi måste ha med oss. Underbara tisdag – ha en toppendag allesamman! 😉
 

18 reaktioner på “Ärenden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *