Fullt kör

Hej på er!
Jisses vad denna dagen har gått undan och det har varit fullt kör hela dagen! 
Jag och Filip var inne i stan redan vid 11tiden och mötte upp Erika och Nicole.
Det är tur att vi mammor har varandra så att vi kan hjälpas åt när vi har saker som vi måste få gjort. Tack och lov så trivs Filip superbra med dessa fina flickor så det var inga problem för dom att leka medan jag var på min behandling.
När vi var klara där så tog vi en fika på Espresso house och pratade om allt möjligt och tiden bara flög förbi.
Jag brukar äta deras underbara bullar, men denna gången fick det bli en blåbärs och vitchokladmuffins till mitt kaffe.
 Det var så himla mysigt att träffas och tiden flyger som sagt bara förbi när man har roligt. För det mesta är jag ju hemma i mitt fina hus och umgås med lillen, men därför blir det extra kul när vi väl åker till stan och träffar lite vänner.
 
Nu kom vi precis hem igen och ska duka upp för lite kvällsmat. Det känns faktiskt ganska så skönt att komma hem efter en hel dag på stan. Borta bra, men hemma bäst eller vad säger man? 😉

9 reaktioner på “Fullt kör”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *