Kvällslek

Idag har vi lekt som bara den här hemma och om jag gissar rätt så kommer denna lilla busen somna som en stock när vi lägger honom lite senare ikväll.
Jag ska ju åka till Stockholm på fredag och lämnar mina pojkar ensamma hela helgen. Det är blandade känslor kan jag lugnt lova. Det ska bli kul att få åka och träffa min bästa vän och jag vet att vi kommer få superkul tillsammans, men samtidigt så känns det lite jobbigt att lämna dom personerna som gör mitt hjärta helt under tre hela dygn. 
Men det kommer säkerligen gå superbra för oss alla. Filip och M får egentid tillsammans som dom verkligen kan behöva och jag får vara lite ensam och träffa min bästa vän som jag så sällan annars gör. Det ska dessutom bli riktigt kul att lämna Oslo lite för att se vad Sveriges huvudstad har att bjuda på! 😉

10 reaktioner på “Kvällslek”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *