Ta flera för att få en

Godmorgon ni alla underbara!
Denna dagen är betydligt lugnare här hemma. Vi har ingenting alls planerat och då ville självlklart Filip upp och hoppa tidigt som attan. Men det är bara härligt för då har vi en lååååång dag framför oss med massa lek och bus, plus att jag kan få lite tid över att lära mig lite om min nya kamera. Det är en hel vetenskap bakom att lära sig att ta en bra bild. Jag trodde inte att det skulle vara så svårt då jag tycker att jag har fått till relativt bra bilder med ”auto”. Men nu känns inte ”relativt bra” tillräckligt bra längre. Jag vill bli bättre och jag helst bara visa upp felfria bilder. Men för att få 1 bra så måste man ta mängder och bara öva och öva och öva..
Prova olika inställningar, ljussättningar, motiv osv. Det är roligt, men svårt. Så ni får helt enkelt hänga med på utvecklingen här på bloggen! 😉
Förutom att fota och leka med Filip så kanske jag kan få lite tid över till att måla om jag har tur och får Filip att sova middag i sin säng.
Ni har väl inte missat min TÄVLING där ni kan vinna en av mina tavlor? Vinnaren vinner dessutom en LÄNK till sin blogg!

Nu ska vi äta frukost, dricka kaffe och sen ska jag ringa min mamma och prata så länge vi bara kan. Var länge sen jag hörde hennes röst nu och vi brukar i vanliga fall prata varje dag. <3 Min mamma är nämligen bäst! 😉

3 reaktioner på “Ta flera för att få en”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *