Tre ting som står mig nära

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av tre ting som står mig väldigt nära och det är dessa tre smycken som jag har fått av några väldigt viktiga personer i mitt liv.
Ett diamanthalsband, ett guldhjärta och en betydelsefull stjärna.
Hjärtat i guld var en gåva som jag fick av min mormor och morfar dagen jag döptes. Jag kommer såklart inte ihåg när jag fick detta halsbandet, men däremot så är jag väldigt glad över att jag fick det. Det är ofta jag har det på mig och varje gång jag bär det runt min hals så tänker jag på mina fina morföräldrar. Dom står mig väldigt nära och är ett par som jag ser upp till. Dom har hållt ihop hela livet och man kan verkligen se hur stark deras kärlek är för varandra. Jag har alltid sett upp till dom och önskat att jag också skulle få uppleva äkta kärlek en vacker dag.. och nu har jag det.. <3
Stjärnan är från min allra bästa vän i världen. Elin. Man kunde knappast tro att vi skulle falla för varandra så som vi gjort. Vi är väldigt olika, men ändå så lika. Tyvärr bor vi inte i samma land, men ändå är våran vänskap så stark och jag vet att vi kommer att hålla ihop hela livet. Detta halsband fick jag i somras när hon var hemma hos mig över en helg. Jag hade fyllt år och hon hade med sig detta fina smycke till mig. Min stjärna, min bästa vän, det finns ingen som är som min underbara Elin. 
Diamanterna är från min fina man. Detta halsbandet betyder särskillt mycket för mig då jag fick det på min 25årsdag förra året under tiden som jag var gravid. Jag hade alltid tidigare visualiserat denna födelsedagen som livets stora fest och en dag jag sett fram emot hela livet. Innan jag träffade min man var jag nämligen en liten partyprinsessa och hade därför planerat min 25årsdag i detalj. Men så blev jag gravid och mina prioriteringar ändrades. Jag kände mig plufsig och inte alls så sugen på den festen som egentligen var planerad. Så dagen firades istället med min man, bäbis i magen och en fin gåva som jag kommer att ha resten av livet. Detta hjärta symboliserar perioden som jag växte upp och lämnade mitt gamla partyliv bakom mig. Nu när jag ser tillbaka på den tiden så är jag väldigt glad över att jag fått en helt ny syn på livet. Min man, min familj, mitt barn betyder allt.. 
Med andra ord så är dessa tre små ting väldigt stora för mig <3

12 reaktioner på “Tre ting som står mig nära”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *