Packat och klart

Nu har jag packat färdigt inför resan imorogn. Jag har bara bokat handbagage och var därför tvungen att packa smart. I vanliga fall har jag med mig hur mycket som helst för att jag får så svårt att bestämma mig, men denna gången tänkte jag till ordentligt och tog bara med det mest nödvändiga.
Två par trosor, två par strumpor, två par byxor, två tshirts, en lite festligare topp, en tjocktröja, ett par skor till kvällen (så åker jag i lite bekvämare skor som jag kan ha på dagstid), bara de viktigaste toalettartiklarna, en liten väska till kvällen och ja, det var nog allt. Sen reser jag i mina smycken som jag önskar att ha på mig och så har jag dom hela helgen. Blir nog bäst så att jag inte slarvar bort nåt. 😉
Ibland är det perfekt att man får små prover av ting, så som denna lilla goa parfymen. Det är perfekt nu när jag ska ut och resa.
Alltid när jag får beslutsångest över vad jag ska ha på mig så tar jag alltid bara på mig en blus. Det kan omöjligt bli fel, varken för nerklätt eller för uppklätt – bara alldeles perfekt 😉
Nu ska jag bara försöka se till att inte glömma dom andra nödvändiga sakerna, så som laddare till allt (mobil, kamera, dator) , pengar, mobil och sånt som man bara måste ha. Typiskt mig om jag glömmer något nu, men som tur är så ska jag ju bara till grannlandet och i värsta fall så får jag väl bara köpa nytt om det är så!
Nu ska jag lägga Filip för en liten tupplur och tror faktiskt att jag ska passa på att få sova lite själv. Det känns nästan som att jag blivit imun mot kaffens effekt, för jag har nog druckit 8 koppar idag och är ändå så trött att jag nästan ser i kors. 
 
 Vill du få mer besökare till din blogg och samtidigt ha chans att vinna en av mina tavlor?
 Klicka då HÄR och var med i Tävlingen!

8 reaktioner på “Packat och klart”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *