Snart i Stockholm

Godmorgon!

I natt har vi varit uppe hela natten mer eller mindre. Av någon anledning ville inte Filip sova och när han väl somnade så låg jag bara och tänkte. Shit vad man förstorar upp allting när man vaknar på natten. Jag låg och tänkte på vad jag skulle packa med mig till Stockholm och började inse att jag inte har någonting att varken ha på kroppen eller fötterna. Så det är ju ganska så lägligt att jag ska till en storstad och dessutom vara ensam första timmarna så att jag får lite tid till shopping. Kanske jag skulle passa på och fixa naglarna också när jag är där? Det är sånt som jag aldrig får tid till att göra när jag går här hemma. Jag har provat att börja måla naglarna någon gång precis när Filip har somnat, men alltid då så har han vaknat med en gång och allt lack blir förstört. Jag har därför insett att detta inte är någon idé och ganska så snabbt gett upp. Men nu är jag ju ensam, utan några plikter och har faktiskt möjlighet att skämma bort mig själv lite grann. Vi får se vad jag hittar på och får lust till imorgon! 😉
Idag ska jag bara ägna all tid åt min älskade son. Jag känner redan att jag saknar honom och jag är så rädd att jag ska missa någonting nu när vi är ifrån varandra. Han har precis lärt sig att ta sina första steg och det förvånar mig inte om han springer omkring här hemma när jag kommer tillbaka på söndag. 
Min underbara man passade på att tända en brasa innan han gick idag, så nu är det varmt och skönt här hemma. Regnet faller ner där ute och vi har bara en hel dag framför oss, utan några som helst måsten och bara massor med mys. <3

11 reaktioner på “Snart i Stockholm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *