Instagram

Nu sitter jag på flygbussen påväg in mot Stockholm CIty. Det gick superbra och sjukt fort att flyga, det kändes knappt som att vi han stiga innan vi skulle landa igen.
Eftersom jag antagligen inte kommer att sitta vid datorn så mycket i helgen så tänkte jag tipsa er om att jag dessutom finns på Instagram under namnet @Oslofru . Där kommer jag garanterat att lägga upp bilder lite titt som tätt. Själv är jag väldigt dålig på att följa folk eftersom jag har svårt att hitta några roliga profiler, plus att jag inte vill följa någon som inte har lust att bli följd. Men om du tycker att du har en kul instagram så får du gärna skriva vad du heter bland kommentarerna, så ska jag in och kika. 😉
Puss och kram på er alla! Hoppas ni får en härlig helg för det kommer vi definitivt att ha! Hihi 😀
 
Btw, Vill du få mer besökare till din blogg och samtidigt ha chans att vinna en av mina tavlor?
Klicka då HÄR och var med i Tävlingen! (3dagar kvar…)

17 reaktioner på “Instagram”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *