Nu åker jag

Godmorgon på er alla underbara!
I morses ringde klockan 06.00 och jag flög upp ur sängen som ett skott. Är det någonting jag hatar så är det att vara sen eller missa saker. Så jag är alltid för tidig och bara en halvtimma senare så var jag klar för att åka.
Trött men klar för att åka sa jag hejdå till mina fina pojkar på flyplatsen. Det var jobbigt att pussa Filip, lukta på honom och säga hejdå.. Usch, det är svårt att förklara för folk som inte själva har barn hur tufft detta är. Sen tror jag även att jag är ganska så känslig och det är lite extra jobbigt för mig att skiljas från min lilla plutt. 
Men nu är i alla fall allting lungt och jag är på väg.
Nu sitter jag här, incheckad och klar för lite frukost. Jag köpte mig en kaffe och Skyr så att jag kunde gå bort och sätta mig vid gaten i lugn och ro så att jag slipper att sitta stressad på ett café någonstans.
Jag har precis pratat med min mamma och känner mig riktigt peppad på att åka nu. Jag får försöka stänga av mina känslor lite och försöka att inte tänka på det som finns här hemma, utan försöka leva i nuet och njuta av min tid i Stockholm. Min mamma är där och jobbar så vi ska ut och äta lunch när jag kommer och sen har jag en hel helg med min älskling, Elin! Tjohooo. Detta kommer bli toppen! 😉

9 reaktioner på “Nu åker jag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *